kunstZ BLOG

7 redenen waarom het slotfeest van #MAF16 waanzinnig was

​30 oktober 2016. We zijn in Arenberg. Het is 20u30 en we hebben heel wat redenen om te vieren. 

  1. Ondanks het feit dat het festival dit jaar geen financiële middelen ontvangt van de Vlaamse Gemeenschap, sluiten we een festival af dat enkel kon doorgaan dankzij het engagement van een breed netwerk van partnerorganisaties en artiesten. We vieren dus solidariteit en veerkracht.

  2. Mestizo Arts Festival viert haar 10de verjaardag!

  3. We nemen afscheid van bezieler en artistiek leider Gerardo Salinas (We wensen jou mooie nieuwe tijden in KVS! We zullen je missen!).

  4. Bar Local wordt feestelijk geopend, de gerenoveerde foyer van Arenberg biedt ruimte voor een extra podium en nieuwe mogelijkheden. Yvette Deploige (directeur Arenberg) lanceert meteen ook een oproep voor goede ideeën. 

  5. Na enkele speeches walsen Vitalski en DJ's Barato ons door een waanzinnige avond. Iedereen, ja iedereen, zingt en danst. Iedereen is vrolijk, bij momenten zelfs ontroerd. We twisten, slowen, spinnen en springen de nacht tegemoet. Freddie Mercury, Elvis en Michael Jackson levendiger dan ooit. De sfeer is warm, amicaal en familiaal. Een avond voor en van iedereen… écht #MAF16.

  6. Op, naast, voor en rond het podium veel kunstZ volk. Tal van karaokepassages staan nu in ons collectief geheugen gegrift.

  7. Het was laat … of vroeg… 


Op nog meer van dergelijke avonden.

tekst Karolina Maruszak & Mulanga Nkolo - foto's Karolina Maruszak


Reacties

 
Nog geen reactie
Already Registered? Login Here
Gast
zondag 25 oktober 2020
If you'd like to register, please fill in the username and name fields.

Captcha afbeelding

Ga naar boven