PARTNERS

Een breed netwerk is essentieel voor de instroom en doorstroom van deelnemers.  Om onze doelstellingen te verwezenlijken, werkt kunstZ samen met culturele, sociale en artistieke partners. 

Voor de instroom van deelnemers, werkt kunstZ nauw samen met ?Onthaalbureau Inburgering, Antwerps Integratiecentrum de8, de opvangcentra van Linkeroever en Kapellen. 

Daarnaast is er ook instroom via tal van andere organisaties zoals Huis van het Nederlands, VDAB, OCMW, CAW's, KRAS jongerenwerkingen, Recht Op, migrantenorganisaties,  OKAN klassen, Spoor Oost,  etc.

Negen theatergezelschappen hebben zich in 2009 geëngageerd om de werking van kunstZ te steunen: Bad Van Marie, Compagnie KAïET!, Laika, luxemburg, DE MAAN, MartHA!tentatief, Rataplan, de Roovers en Villanella. In 2011 volgden Muziektheater Transparant en het Toneelhuis. Met deze partners wordt op verschillende gebieden nog steeds nauw samengewerkt. 

kunstZ is vaste partner van het Mestizo Arts Festival (Fiëbre vzw)  voor het onderdeel ‘work in progress’ van theatermakers met diverse roots en voor cocreatie van nieuw werk. Tijdens MAF presenteren we jaarlijks verschillende projecten van kunstZ voor een breed publiek. 

Met de Matterhorngezelschappen nemen we gezamenlijk deel aan lokale initiatieven als Terlopleinfeest, de Reuzestoet, KunstenNoord en organiseren we in de toekomst grootstedelijke participatieve projecten. 

Naast bovengenoemde partners werkt kunstZ nog met tal van andere organisaties samen voor de doorstroom van deelnemers: De Veerman, MET-X, HETPALEIS, KVS, Hakuna Casting, Fiëbre vzw, Mestizo Arts Festival, Tutti Fratelli, Madam Fortuna, Rooftoptiger, Zonzo Compagnie, Demos, Zomer van Antwerpen, De Kleine Expeditie, …

Ga naar boven