OPROEP NAAR ACTRICE

'MEET ME HALFWAY' VAN ADAMS MENSAH

Meet me Halfway_Beeld (1).jpg

 

© Shamisa Debroey

Met zijn nieuwe project 'Meet me halfway' vertelt maker en regisseur Adams Mensah het verhaal van Mickey, een geadopteerde zwarte jonge man, en Mallory, een witte jonge vrouw. Beiden met hun eigen persoonlijke bagage waarmee ze uitzoeken wat liefde voor hen kan betekenen. 

 

Wat gebeurt er wanneer een geadopteerde zwarte jonge man en een witte jonge vrouw verliefd worden? Wat gebeurt er wanneer beiden nog worstelen met hun verleden? Wat gebeurt er wanneer beiden nog in de knoop zitten met zichzelf? Wat gebeurt er wanneer culturen elkaar en zichzelf in de weg staan? Wat gebeurt er wanneer twee mensen van elkaar willen houden en dat toch niet kunnen? Of niet kunnen en toch willen?

 

WAT? Voor het maken van zijn nieuwe project is Adams Mensah op zoek naar een jonge Vlaamse actrice waarmee hij samen het project 'Meet me halfway' verder zal uitwerken.

 

WIE? Een vlaamse actrice tussen 25 en 30 jaar.

 

WANNEER? Een eerste repetitieperiode van eind juli tot eind augustus 2021 (te bepalen met actrice). Van 23 t.e.m. 27 augustus wordt er intensiever gewerkt met aansluitend een toonmoment tijdens Het Zonnebloemfestival in Hasselt en op de Zomerfabriek. Een tweede repetitieperiode van midden januari tot eind februari 2022 (nog te bepalen). Van 21 t.e.m. 26 februari 2022 wordt er intensiever gewerkt met aansluitend een première tijdens het Krokusfestival in Hasselt.

 

Een tournee gepland eind 2022 en 2023.

 

GEÏNTERESSEERD? Stuur een mail naar info@amajproductions.be met het vermelden van je ervaringen en motivatie voor het project.