De kunstZacademie is een deeltijdse theateropleiding voor mensen met een etnisch- en cultureel diverse achtergrond. De lessen worden gegeven door professionelen uit de theaterwereld.

In onze opleiding ontwikkelen we spelmethodes en verkennen we theatervormen waar de verschillen tussen deelnemers tot nieuwe speel- en bewegingsstijlen kunnen leiden.

Je werk aan de skills en competenties om te kunnen doorstromen naar opdrachten, stages of een voortgezette voltijdse opleiding binnen de professionele podiumkunsten.

Elk jaar werken we aan een toonmoment dat getoond wordt op een echt podium met een echt publiek!

 

WIPCOOP Antwerpen

Over de academie

vm_De_blinden_20122019_hogeres-39.jpg

Een gratis deeltijdse theateropleiding waar je kennis kan maken met verschillende kunstdisciplines zoals acteren, bewegingstheaters, tekst, zang, dans, ...

Je krijgt op een gestructureerde manier les waar je samenwerkt met anderen, onderzoekt, creëert en repeteert. Op deze manier halen we het beste uit je persoonlijk theatertalent.

Wil je meer informatie over de kunstZacademie en het programma? Download de brochure!

 

Wat?

Deze theateropleiding is gratis en voor iedereen ouder dan +16 jaar. Omdat er flexibel wordt omgegaan met de talenkennis is deze opleiding ook zeer toegankelijk voor nieuwkomers en mensen die het Vlaamse landschap nog niet zo goed kennen. 

De nadruk ligt op het zich meester maken van enkele basisdisciplines binnen het theater, maar ook het plezier en samenwerken met anderen.

Heb je veel goesting en wil je eens meedoen aan een les? Wil jij je inschrijven voor een module? Zit je met wat vragen?

Laat het ons weten en kom langs voor een kennismaking! 

Voor wie?

Toonmomenten

Met de kunstZacademie werk je een jaar lang toe naar een toonmoment.

Het toonmoment valt in juni en hier krijg je de kans om voor je familie en vrienden te tonen waar je een jaar lang rond hebt gewerkt.

Al je skills en vaardigheden komen samen op het podium en je treedt samen met je groep op voor een echt publiek.