top of page

Een vraag over de academie, een lopend project binnen de theaterwerkplaats of een samenwerking? Of wil je één van onze medewerkers contacteren?

Contact

kunstZmedewerkers

Artistieke leiding

Greet Vissers

kunstZacademie

Somalia Williamson

somalia.williamson@kunstz.be

Administratief medewerker

Meryem Kiliç

meryem.kilic@kunstz.be

Algemene vragen

info@kunstz.be

kunstZkantoor

Ons kantoor is open op ma, di, do en vr Vanaf 10:00

Matterhorn 
Albrecht Rodenbachstraat 21
2140 Borgerhout

info@kunstz.be

tel. +32 (0)3 344 27 88

LinkerZoever Zaal

De repetitieruimte huren? Stuur een mail naar info@kunstz.be!

Louis Frarynlaan 30

2050 Antwerpen

Bereikbaarheid

Met de fiets

De Matterhorn is het makkelijkst te bereiken met de fiets. Op het nabijgelegen Terloplein is er een fietsenstalling. Indien je gebruik maakt van de Velo-fietsen van de stad vind je de dichtstbijzijnde stations op het kruispunt van de Turnhoutsebaan met de Stenenbrug en in de Delareystraat – aan het Krugerpark.

 

Met het openbaar vervoer

Neem bus 30 of 34, of tram 10, 24 of de metro 8 en stap af aan de halte Turnhoutsebaan (bus 30/34), Turnhoutsepoort (tram 10), Stenenbrug (tram 24) of halte Zegelstraat (metro 8). Loop rechts van het Lukoil-tankstation de Statielei in. Sla na 250 meter linksaf in de Zendelingenstraat. De Zendelingenstraat geeft uit op een pleintje en aan de andere kant van dat pleintje ligt de Albrecht Rodenbachstraat.

 

Met de auto

Komende uit de richting Brussel/Gent: neem de afrit Borgerhout; sla aan de lichten linksaf op de Luitenant Lippenslaan; sla aan de tweede lichten rechtsaf op de Noordersingel; sla aan de tweede lichten linksaf onder de spoorbrug; draai meteen rechts de Statielei in; sla na 500 meter linksaf in de Jan de Laetstraat. Teneinde de Jan de Laetstraat zie je aan de rechterkant de Albrecht Rodenbachstraat liggen.

Komende uit de richting Turnhout/Eindhoven: neem de afrit Borgerhout; rij rechtdoor onder de spoorbrug; draai meteen rechts de Statielei in; sla na 300 meter linksaf in de Jan de Laetstraat. Teneinde de Jan de Laetstraat zie je aan de rechterkant de Albrecht Rodenbachstraat liggen.

Komende uit de richting Breda/Bergen op Zoom: neem de afrit Borgerhout; sla aan de lichten rechtsaf op de Luitenant Lippenslaan; sla aan de lichten rechtsaf op de Noordersingel; sla aan de tweede lichten linksaf onder de spoorbrug; draai meteen rechts de Statielei in; sla na 300 meter linksaf in de Jan de Laetstraat. Teneinde de Jan de Laetstraat zie je aan de rechterkant de Albrecht Rodenbachstraat liggen.

Hou er rekening mee dat het aantal parkeerplaatsen in de buurt beperkt is. Vergeet ook niet om van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 19:00 parkeergeld te betalen – tenzij u uw auto op de nabijgelegen Noordersingel achterlaat: daar mag u gratis parkeren.

bottom of page