top of page

2018

DE BRUILOFT

kunstZ

bruiloft_lowres-15.jpg

Een feestelijke productie van kunstZ voor haar 10de verjaardag!

De Familie telt vijf personen, de Vader, de Moeder, de Dochter, de Oom en de Zoon. Op een dag staat er een jong meisje met een koffer voor de deur. Het meisje gaat met de Zoon trouwen. Maar de zoon is er niet.

BRUILOFT is meertalig muziektheater met een 20-koppige cast. BRUILOFT is een merkwaardig sprookje met nieuw & divers talent. Kleine en grote drama's passeren de revue. Het orkest geeft het ritme aan en het publiek getuigt.


SPELERS Leila Ahmadi, Tawfeeq Al Najafi, Wassim Al Qasi, Saif Salloomi Al Hilali, Mellany Banis, Gloria Biney, Roxette Chikua, Mohamed Sahman El Haimoud, Lamine Diouf, Daniel Djissenou, Daniëlla Foros, Louai Hashem, Jecsan Jiminez, Laetitia Keim, Meryem Kilic, Romeo Lothy, Hussein Mehdi, Ehsan Rahimi Tembi, Cornelia Zambila

REGIE Greet Vissers

SPELCOACH Duraid Abbas Ghaieb

MUZIEKCOMPOSITIE Alec De Bruyn

CHOREOGRAFIE Lisi Estaras

SCENOGRAFIE - VIDEO - FOTO Mario Leko

KOSTUUM Lies Maréchal

LICHTONTWERP & TECHNIEK Steven Brys

INSTALLATIE Adams Mensah

PRODUCTIE Freija Bosmans

ARTISTIEKE MEDEWERKERS Amar Al Bojrad, Bassim Al Tayeb, Georgina Carmen Teunissen, Eva De Baets, Mieja Hollevoet, Tijen Lawton, Bea van den Berg

Een productie van kunstZ. Met de Steun van Stad Antwerpen, District Antwerpen, Provincie Antwerpen. Mede gefinancieerd door het programma Creatief Europa van de Europese Unie. Bezoek de projectpagina via BEYOND THEATRE.

bottom of page