top of page

zo 20 dec

|

Rataplan vzw

KUNSTZ IN RATAPLAN (GEANNULEERD)

Roxette Chikua // Hassan Raad Marhon // Hussein Al-Khalidi

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
KUNSTZ IN RATAPLAN (GEANNULEERD)
KUNSTZ IN RATAPLAN (GEANNULEERD)

Tijd en locatie

20 dec 2020, 15:00

Rataplan vzw, Wijnegemstraat 27, 2140 Antwerpen, Belgium

Over het evenement

Rataplan en kunstZ steken de handen uit de mouwen en brengen je een zondag vol eclectische muziek, kritische film en bewegend theater!

Roxette Chikua is als actrice, danser, choreograaf, songwriter en zangeres thuis in verschillende stijlen en disciplines. Al haar kennen en kunnen komt samen in haar nieuwe podiumcreatie ‘Carpe Diem’. Chikua toont deze creatie in de vorm van een eclectische, electro-pop dans- en zangvoorstelling die het publiek meeneemt op muzikale reis.

Hassan Raad Marhon is acteur en regisseur die op een humoristische manier kritische projecten op poten zet. Met zijn muzikaal video art project ‘Lalalala’ belicht Marhon hoe mensen naar elkaar kijken, over elkaar spreken en via oordelen en veroordelen elkaar sociale normen opleggen. ‘Lalalala’ is het Arabisch voor ‘neeneenee’. Het komt telkens terug als refrein in de lyrics en verwijst naar de weerstand van mensen die niet bereidt zijn zichzelf open te stellen voor 'de ander' die zijn stem laat horen.

Hussein Al-Khalidi is acteur en regisseur die het publiek loods door een wereld van nieuwsgierigheid, angst, vooroordelen, conflict en liefde. Met zijn theatervoorstelling ‘Oost West, Love Is Best’ vertelt Al-Khalidi het liefdesverhaal van een Oosterse man en een Westerse vrouw en hoe een wereld van verschillen hen niet tegen kan houden om samen te komen.

Deel dit evenement

bottom of page