vr 17 dec. | Rataplan vzw

KUNSTZ KAAPT RATAPLAN! 17/12

Filmavond
KUNSTZ KAAPT RATAPLAN! 17/12

17 dec. 20:00 – 22:00
Rataplan vzw, Wijnegemstraat 27, 2140 Antwerpen, Belgium

Wat kan je tegen de winter blues doen? In december de boel in vuur en vlam steken natuurlijk!

Nu we na zo’n lange tijd stil zitten eindelijk weer alles mogen geven, willen we 2021 afsluiten met een knal! kunstZ kaapt Rataplan voor niet één dag, niet twee, niet drie, maar vier dagen!

Van dinsdag 14 tot vrijdag 17 december nemen kunstZtoptalenten hun plaats in op het Borghouts podium van Rataplan. We brengen je een wervelwind van muziek, theater, film, en alles wat daar rond en tussen ligt. Wij nodigen jou uit om er samen met ons één groot feest van te maken!

Omdat één feestje gewoon niet volstaat, kan je verschillende avonden genieten van een divers programma. Makers die al een jaar lang staan te popelen om weer voor publiek te spelen, kunstenaars die nog niet hebben mogen pronken met hun werk voor jong en oud, prachtfilms opgenomen in onzekere tijden, ... krijgen nu de kans om in de spotlichten te staan.

Wat mag je verwachten van het programma?

kunstZ brengt je iedere avond nieuwe creatieve voorstellingen om je hart mee  te verwarmen. We toveren Rataplan om tot een gezellige living en laten je kennis maken met een diverse groep aan getalenteerde kunstenaars:

Vrijdag 17 december om 20:00

✭ Filmavond met o.a. beelden van Tom Viaene, Mario Leko, Nitish Bhardwaj, ...

We sluiten deze vlammende week af met een warme filmavond! In mei 2020 ging 'Shakespeare Anders' in première, een kunstZproductie waar enkele mooie films voor zijn opgenomen. Met wat popcorn in de hand genieten we eindelijk van deze opgenomen kunstwerken op het grote scherm.

✭ Wanneer? Vrijdag 17 december om 20:00 

✭ Waar? Rataplan - Wijnegemstraat 27, 2140 Borgerhout 

✭ Gratis maar reserveren is verplicht! Plaatsen zijn beperkt!

Met dank aan Rataplan, WIPCOOP/Mestizo Arts Platform, Arenbergschouwburg, Stad Antwerpen en de Vlaamse Overheid.

TICKETS
Prijs
Aantal
Totaal
  • kunstZ kaapt Rataplan! (17/12)
    €0
    €0
    0
    €0
Totaal€0