top of page

za 03 jul

|

Ostend

MELTING POT OP DANSAND!

Marco Torrice/kunstZ

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
MELTING POT OP DANSAND!
MELTING POT OP DANSAND!

Tijd en locatie

03 jul 2021, 22:00 – 23:05

Ostend, 8400 Ostend, Belgium

Over het evenement

MELTING POT is een dansperformance ontwikkeld door de Italiaanse choreograaf Marco Torrice. Speciaal voor DANSAND! werkt Marco aan een outdoor versie vanuit zijn Melting Pot praktijk. 

Torrice’s project is meer dan een performance maar een extatische ervaring waarbij de betrokken artiesten een deel van zichzelf in de MELTING POT gooien en samen nieuw leven scheppen. 

MELTING POT vormt het kader voor de transculturele identiteit die de danspraktijk in zich draagt en promoot. Verschillende dansstijlen zoals hiphop, freestyle, krump, vogueing, … komen samen in een outdoor show die zich bevindt tussen performance, jam en party!

Ware het niet voor corona zouden de toeschouwers zelfs uitgenodigd worden op de dansvloer! MELTING POT trekt de dialoog open naar andere kunstsectoren en bouwt zo een brug tussen de podiumkunsten, muziek en mode. Dansers met verschillende culturele achtergronden nemen je mee en vertellen door middel beweging een verhaal waarbij ze hun diepste emoties uiten, delen en een plaats geven.

Nu kan je het ervaren op de dansba’r site van Dansand, al dansend in je bubbel ter plaatse, en dit onder begeleiding van een DJ en VJ!

// CREDITS

CHOREOGRAAF Marco Torrice

DANSERS Eli Mathieu Bustos, Jerneja Fekonja, Joachim Noël, Luiz Felipe Lucas, Naama Shoshan Fogiel Levin, Tijen Lawton Goosen, Jonathan Musebe Tshimanga Mukadi

MUZIEK/DJ Thomas Turine

LICHT/VJ Jorge Guevara Larrotta

KOSTUUM Miguel Olmeda

VIDEO/POSTPRODUCTIE Stanislav Dobak

PARTNERS en in samenwerking met ISAC Institut Supérieur des Arts et Chorégraphies, wpZimmer, workspacebrussels, Koninklijk Conservatorium Antwerpen, KAAP

Ondersteund door kunstZ vzw en de Vlaamse Overheid

Deel dit evenement

bottom of page