top of page

vr 07 mei

|

Antwerpen

SHAKESPEARE ANDERS

kunstZ

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
SHAKESPEARE ANDERS
SHAKESPEARE ANDERS

Tijd en locatie

07 mei 2021, 19:00 – 12 mei 2021, 23:00

Antwerpen, Krugerstraat 232, 2660 Antwerpen, Belgium

Over het evenement

"Het theater wordt een bos - een droomwereld van maanlichtfeesten, liefdesdriehoeken en magische transformaties.

Volg het verhaal te voet en laat je meeslepen door 'Shakespeare Anders': een ruziënde feeënkoning en -koningin kruisen hun pad met vier weggelopen geliefden en een groep acteurs die een toneelstuk proberen op te voeren. Terwijl hun ruzie groeit, bemoeit het koninklijke paar zich met sterfelijke levens, wat leidt tot hilarische maar duistere gevolgen."

'Shakespeare Anders' is een project waarbij een 30-tal kunstZartiesten hun eigen interpretatie geven aan Midzomernachtsdroom van William Shakespeare. Van 07 mei tot 12 mei kaapt de romantische komedie de Blikfabriek en wordt deze omgetoverd tot een hedendaags liefdestafereel onder het Antwerpse maanlicht. Puck, de ondeugende fee, begeleid een klein publiek van kortfilms en installaties naar theaterstukken en dansvoorstellingen. Aanschouw de liefde in al haar glorie, volg van tafereel tot tafereel, en pas op dat jij niet van het pad dwaalt in de magische chaos.

Wat zijn we blij om dit project door te laten gaan in open lucht! KunstZ verwelkomd familie en vrienden na een lange tijd weggeweest te zijn. In de Blikfabriek worden twee parcours uitgestippeld die avond per avond worden gespeeld. Het evenement gaat door voor een gesloten publiek (tickets zijn niet vrij te kopen), maar we hopen dit in de toekomst met iedereen te kunnen delen.

'Shakespeare Anders' is een productie van kunstZ. Met steun van Stad Antwerpen en de Vlaamse Overheid. Met dank aan de Blikfabriek en Trix.

Deel dit evenement

bottom of page