top of page

zo 24 okt.

|

kunstZ vzw

SINBAD

Mohanad Mukhtar/kunstZ

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
SINBAD

24 okt. 2021 16:00

kunstZ vzw, Albrecht Rodenbachstraat 21, 2140 Antwerpen, Belgium

Gasten

Mohanad Mukhtar maakt een visuele voorstelling waarin hij het jonge publiek (+7 jaar) meeneemt op avontuur.  Geïnspireerd door Duizend-en-Een-Nacht, vertelt hij met SINBAD een verhaal over een jongen die voor het eerst in zijn leven zijn verjaardag wil vieren.

Op zondag 24 oktober 2021 om 16:00 speelt SINBAD een try-out in de grote zaal van het Matterhorngebouw (A. Rodenbachstraat 21, 2140 Borgerhout). Wat kan je van de voorstelling verwachten?

De jongen is erg benieuwd maar ook zenuwachtig voor het feest. Hoe bereid je een verjaardagsfeest voor zonder ouders en familie om je heen? Want iedereen is achtergebleven in Bagdad. Mohanad nodigt je uit op zijn verjaardagsfeestje. Vier je mee?

Na de voorstelling genieten de kleintjes van een educatieve nawerking in de vorm van een feestje: samen met Mohanad leggen ze deze magische ervaring vast op papier. Door te tekenen werken ze samen aan Sinbad's verjaardagscadeau.

TICKETS

Prijs

Aantal

Totaal

 • SINBAD try-out

  € 0,00

  Mohanad Mukhtar maakt een visuele voorstelling waarin hij het jonge publiek (+7 jaar) meeneemt op avontuur. Geïnspireerd door Duizend-en-Een-Nacht, vertelt hij met SINBAD een verhaal over een jongen die voor het eerst in zijn leven zijn verjaardag wil vieren. De jongen is erg benieuwd maar ook zenuwachtig voor het feest. Hoe bereid je een verjaardagsfeest voor zonder ouders en familie om je heen? Want iedereen is achtergebleven in Bagdad. Mohanad nodigt je uit op zijn verjaardagsfeestje. Vie

  € 0,00

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

bottom of page