top of page

do 17 dec

|

CoStA, Cultural Centre Sint-Andries Antw

VOOR JOU WEL DUIZEND MAAL (GEANNULEERD)

Aïcha Cissé // kunstZ

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
VOOR JOU WEL DUIZEND MAAL (GEANNULEERD)
VOOR JOU WEL DUIZEND MAAL (GEANNULEERD)

Tijd en locatie

17 dec 2020, 20:30 – 21:50

CoStA, Cultural Centre Sint-Andries Antw, Sint-Andriesplaats 24, 2000 Antwerpen, Belgium

Over het evenement

Twee jongens, Amir en Hassan, groeien samen op in Kabul. Op een dag komt er op wrede wijze een einde aan hun bijzondere vriendschap. Amir en zijn vader vluchten naar de Verenigde Staten waar ze een nieuw bestaan opbouwen, maar Amir slaagt er niet in Hassan te vergeten. De ontdekking van een schokkend familiegeheim voert hem terug naar Afghanistan, waar Amir wordt geconfronteerd met spoken uit zijn verleden. Zijn voornemen om de oude schuld jegens Hassan in te lossen, sleept hem mee in een huiveringwekkend avontuur.

‘Voor jou wel 1000 maal’ is een eerste regie van Aïcha Cissé (opleiding toneelacademie Maastricht) met studenten en kunstenaars van kunstZ. Het is een verbindend verhaal waar universele thema’s als familie, vriendschap, verraad en vergiffenis centraal staan.

Aïcha Cissé (°Senegal) was te zien in het veelgespeelde en succesvolle ‘Dis-moi wie ik ben’, een productie van ’t Arsenaal & GEN2020. Daarnaast speelde Cissé ook in ‘Scarlatti’, een regie van Frans Marijnen voor ’t Arsenaal, en in ‘Konijn met pruimen’ van Laika en Het Bos, in een regie van Jo Roets. Ze toerde de afgelopen drie seizoenen met ‘Prêt-à-Aimer’, de monoloog die ze onder de vleugels van kunstZ creëerde.

SPEL Adam Bablis, Behzad Khederli, Francisco Manzano Ramirez, Hamid Khan, Hassan Raad Marhon, Mahmood Alrawi, Mohamed Dahman El Haimoud, Su Meya Yaman, Yousif Sabhan Ibrahim, Reyad Benkerroum 

REGIE Aïcha Cissé REGIE ASSISTENTIE Ingrid Stals VERTALING Duraid Abbas Ghaieb MUZIEK Boubacar Macalou TECHNIEK Louai Hashem STAGE MANAGER Hussein Shabeeb COACHING Greet Vissers PRODUCTIE kunstZ MET DE STEUN VAN Toneelopleiding Maastricht, kunstZ, Rataplan en Fonds voor Talentontwikkeling

Deel dit evenement

bottom of page